Fastighetstvätt som håller tvättstugan i trim

Välfungerande tvättmaskiner skapar trivsel, gemenskap och en bra boendemiljö.

Regelbunden service ger dig en välskött tvättstuga

Att kunna tvätta kläder och hålla en god hygien är viktig trivselfaktor och de finns få saker som skapar så dålig stämning som när tvättstugan och maskinerna i den inte motsvarar hyresgästers eller bostadsrättsinnehavares förväntningar. Med regelbunden service ser du till att hålla maskineran i topptrim samtidigt som du får indikationer i god tid om det är dags att byta en maskin eller en reparation är på gång. Med ett serviceavtal hos oss får du alltid snabb hjälp. Idag stöttar Marklunds Service fastighetsägare i hela regionen, men kan även hjälpa tvätterier, sjukhus, skolor, föreningar och andra företag som har en egen tvättstuga och tvätteri.

Reparationer går snabbare när reservdelar finns 

Tillsammans med Marklunds Service får du inte bara välutbildade och skickliga servicetekniker som är duktiga på att göra felsökningar, lösa problem och laga tvättmaskiner från en rad olika varumärken. Du får också tillgång till servicebilar som alltid är utrustade med reservdelar. Vi ser till att ha så mycket möjligt hemma, för att i så många fall som möjligt kunna göra reparationen på plats direkt vid första besöket. Det gör att du får en maskin lagad effektivt och snabbt, men också att resekostnader och tiden maskiner står still minskar. Det gör att du kan erbjuda bättre service. 


Electrolux Professional

Vi är återförsäljare och serviceombud för Electrolux Professional. När du behöver byta ut tvättmaskiner eller torktumalare i tvättstugan kan du alltid vända dig till oss. Här får du råd och tips om vilka modeller som kan passa just dina behov. Effektivitet och energihushållning ligger i fokus! Sedan lång tillbaka är Marklunds Service återförsäljare till Electrolux Professionals vilket ger dig tillgång till en av branschens bästa leverantörer när det handlar om tvättmaskiner och torktumlare till professionell verksamhet. Med Electrolux  Professional får du ett stort utbud av användarvänliga tvättmaskiner som är ergonomiska  och hållbara. Varumärket Electrolux är ledande på marknaden, och vi har mycket god erfarenhet vad gäller prestanda, tvättkvalitet och livslängd på maskinerna.

Renovering av tvättstugor från början till slut

Är det dags att renovera tvättstugan? Eller håller du på att bygga ett nytt bostadshus? Hos Marklunds Service kan du få hjälp med både planering, projektering såväl som byggnadsarbeten, eldragning och installation av maskiner.

​​​​​​​Elektronisk bokning liksom passage och säkerhet för hela eller delar av fastigheten kan integreras i samma system. Postboxar och gemensamma utrymmen är exempel på annat som kan skötas elektroniskt, för ett nyckelfritt system. 

Du ger oss förutsättningar och behov, vi ger dig idéer, kostnader och en projektplan att genomföra. Förutom skickliga elektriker och installatörer har Marklunds Service ett stort nätverk som gör att vi utan problem kan ta helentreprenad och ansvara för hela projektet. Du slipper att administrera, övervaka och driva ett byggprojekt med många olika hantverkare samtidigt som du får en kontakt och en faktura under hela resans gång. Vill du veta mer? Kontakta oss på service@marklunds.se för ett förutsättningsslöst möte.

Ge tvättmaskiner service

Se till att dina hyresgäster alltid har en väl fungerande tvättstuga. Tillsammans med oss får du smidig hjälp vid akuta problem och trygg service. Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Du kan använda formuläret nedan, ringa oss på  063-77 82 60 eller skicka ett mejl till
​​​​​​​service@marklunds.se.