Sänk dina energikostnader med en luft-luftvärmepump från Marklunds

Försäljning, installation, service och reparation av värmepumpar.

Njut av komfort och besparingar med Nibe

Letar du efter en effektiv och pålitlig luft-luftvärmepump? Då har du hittat rätt! Vi på Marklunds är stolta över att vara en auktoriserad servicepartner för Nibe, ett av marknadens mest välrenommerade varumärken inom värmepumpar.
Varför välja Nibe?
  • Brett sortiment: Vi har ett stort utbud av Nibe luft-luftvärmepumpar för att passa alla behov och budgetar.
  • Effektivitet och prestanda: Nibepumpar är kända för sin höga effektivitet och prestanda, vilket ger dig både komfort och låga energikostnader.
  • Hållbarhet: Nibepumpar är byggda för att hålla länge och ge dig många års problemfri drift.
  • Trygghet och garanti: Som auktoriserad servicepartner kan vi erbjuda dig trygg installation och garantiberättigad service.
Mer än 25 års erfarenhet
Vi har samarbetat med Nibe i över 25 år och har under den tiden skaffat oss gedigen kunskap om deras produkter och tjänster. Vi garanterar en professionell installation och hjälper dig att välja den luft-luftvärmepump som passar just dina behov.
Få en kostnadsfri offert
Boka ett hembesök hos oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för ditt hem eller fritidshus. Vi ger dig en kostnadsfri offert och kan svara på alla dina frågor om luft-luftvärmepumpar.

Mitsubishi luft-luftvärmepumpar - skräddarsydda lösningar

Förutom Nibe erbjuder vi även luft-luftvärmepumpar från Mitsubishi. Varje bostad har unika behov och vi ser till att du får en skräddarsydd lösning som ger optimal uppvärmning.
Hembesök och rådgivning
Våra erfarna tekniker gör alltid ett hembesök hos dig innan installationen för att bedöma dina behov och hitta den bästa placeringen för din luft-luftvärmepump. Vi ger dig även råd om hur du kan optimera din energianvändning och spara ännu mer pengar.

Regelbunden service förlänger livslängden

För att din luft-luftvärmepump ska fungera optimalt och hålla länge krävs regelbunden service. Vi utför service och underhåll av alla typer av luft-luftvärmepumpar, oavsett märke.
Varför regelbunden service?
  • Förlänger livslängden: Genom regelbunden service förhindrar du slitage och onödiga stopp.
  • Sänker energikostnaderna: En välfungerande luft-luftvärmepump ger dig lägre energikostnader.
  • Tryggar din garanti: För att din garanti ska gälla krävs regelbunden service av en auktoriserad fackman.

Kontakta oss för mer information

Har du frågor om luft-luftvärmepumpar, service eller installation? Tveka inte att kontakta oss på service@marklunds.se eller via formuläret här intill. Vi hjälper dig gärna!  Marklunds - Din partner för en komfortabel och energisnål vardag.