Vad behöver du hjälp med?

Med ett brett utbud av tjänster inom el, installation, reparation och service kan du alltid få kunnig hjälp.

Värmepumpar från ledande märken

Hos Marklunds Service hittar du värmepumpar från ledande tillverkare utvalda av oss. Vi är också återförsäljare av Nibe och Mitsubishi. Tillsammans med våra rutinerade och auktoriserade installatörer kan du få hjälp med installation, reperation och service. Välkommen!

El-service och elektriker som levererar

Hos Marklunds El kan du få hjälp med stora och små elinstallationer, både om du är privatperson eller företagskund. Här finns drygt 20 elektriker som arbetar över hela regionen med stora byggprojekt, serviceuppdrag eller el-reparationer. Välkommen!

El-entreprenad med trygghet

Lämna över helhetsansvaret till rutinerade och kunniga elektriker som är vana vid att arbeta i stora byggprojekt. Marklunds El kan lämna attraktiva erbjudanden som ger dig kvalitet genom processens alla steg. Under åren har vi haft uppdrag i stora byggprojekt och serviceavtal hos fastighetsägare och bostadsbolag. Välkommen! 

Storkök i topptrim

Med underhåll, service och reparationer ser vi till att hjälpa sjukhus, vårdboenden, skolor och restauranger att hålla storkökens olika maskiner i trim. Hos Marklunds Service kan du även få hjälp med att beställa, planera och installera det storkök du behöver. Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer och har ett stort reservdelslager vid reparationer och service. Välkommen!

Fastighetstvätt som ökar trivsel

Marklunds Service erbjuder fastighetsägare, hotell,  tvättföretag, bostadsrättsföreningar och kommunala bostadbolag ett enkelt och bekvämt sätt att hålla gemensamma tvättstugor i allra bästa trim. Det ökar trivseln hos de boende samtidigt som du spara in onödiga kostnader när slitage upptäcks i tid. Vi utgår från Brunflo, med arbetsområde Jämtland/Härjedalen. Vår tillgänglighet och välutrustade servicebilar ger snabb hjälp vid akuta stopp. Välkommen!