Välskötta värmepumpar sparar energi

Försäljning, installation, service och reparation av värmepumpar.

Nibe Servicecenter

Nibe är ett av marknades premium-märken när det handlar om värmepumpar och har både ett stort sortiment och gott renommé. Vi har samarbetat med Nibe under mer än 25 år och har väldigt goda erfarenheter av effektivitet, prestanda och hållbarhet. Det gör att vi idag är en auktoriserad servicepartner och både kan genomföra installationer och garantiberättigad service. Har du frågor om värmepumpar kan du alltid besöka oss i Torvalla, ringa eller skicka mail till service@marklunds.se så hjälper vi dig! 


Mitsubishi luftvärmepumpar

Vid installation av luftvärmepump är det viktigt att du får en lösning som ger bäst möjlighet till effektiv uppvärmning av din bostad/fritidshus. Hos oss kan du alltid få hjälp med ett hembesök för att välja det alternativ som passar dig samt hitta rätt placering av din luftvärmepump. Boka ett hembesök genom att kontakta oss! 
​​​​​​​


Regelbunden service sparar i längden

Se till att din kyl- och värmeanläggning fungerar prickfritt genom att investera i regelbunden service och omsorg. Det gör att du undviker onödiga stopp, förhindrar slitage i tid och kan planera för investeringar i anläggningen när det behövs. Tillsammans med oss kan du alltid få noggrann genomgång och en öppen dialog om vad som evenuellt behövs åtgärdas. Tänk på att service och installation alltid måste göras av auktoriserad fackman för att dina garantier ska gälla. Har du frågor kring service av värmepumpar är du alltid välkommen att kontakta oss på service@marklunds. se eller använd formuläret här bredvid. 

Funderar du på att köpa värmepump?

Du kan alltid vända dig till oss med frågor och funderingar oavsett om du planerar för effektivare energianvändning eller har en värmepump som behöver service. Fyll i formuläret nedan och skicka till oss. Eller kontakta oss på telefonnummer 063-77 82 60. Du kan också mejla direkt till
​​​​​​​service@marklunds.se