Trygg och säker flerbostad

Samma tagg till allt  -  enklare blir det inte.

Skalskydd som ger ökad trygghet

Med ett skalskydd för fastigheten ökar tryggheten för medlemmarna. Vi är med från start med projektering och kommer med förslag hur vi kan göra just er fastighet säkrare samtidigt som den ska vara lättillgänglig för boende och besökare. Tidningsombud/räddningstjänst kan tilldelas tagg eller portkod för tillträde. Funktion för driftövervakning av dörrar finns som standard - få ett mail t.ex. om en dörr står uppställd för länge. För att hantera besökare finns porttelefoni med full integrering i samma system, alternativt kan de boende släppa in sina besökare med via en App.

Digitala informations- och bokningstavlor

En digital informations- och bokningstavla kan med fördel placeras i trapphuset, innehållande trapphusregister och information. Istället för uppklistrade lappar i trapphuset läggs informationen in digitalt. Detta ger ett rent och snyggt intryck av entrén. I den digitala tavlan bokas tvättstuga, gästrummet, gym eller vad som än önskas. Det är även möjligt för boende att skicka felanmälan via den digitala tavlan, så går den iväg som e-post till önskad mottagare.


Postboxar

Har ni redan ett befintligt passersystem och står inför att skaffa postboxar? Kontakta oss så hjälper vi er att integrera taggstyrda postboxar mot passersystemet - samma tagg till allt! Postboxar finns också med digital namnskylt som integreras mot den digitala trapphustavlan.

Web-baserad administrering - så enkelt det kan bli

Som tillval finns funktionen att administrera systemet via webbläsare från dator/surfplatta. Lägg ut information, schemalägg in- och utflytt, spärra borttappade taggar m.m. Denna funktion är för dig som sköter administreringen av systemet.
För er som inte vill administrera själva - vi tar hand om det!


App - Enkelt för boende att boka

Som tillval finns bokningsfunktion via webb/app. Här får boende ett snabbt besked om t.ex.  tvättstugan är ledig. Påminnelsefunktion som lägger in påminnelse i mobilens kalender. Är tvättmaskinerna anslutna mot systemet syns återstående tid av tvättprogrammet i realtid. Det går även få notis när maskinerna är klara.

Kontakta oss!

För digitalisering av tvättstugebokning/skalskydd/ postboxar m.m.  -  Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Du kan använda formuläret nedan, ringa oss på  063-77 82 60 eller skicka ett mejl till
​​​​​​​service@marklunds.se.