Skapa storkök som du kan lita på

Försäljning, installation, service och reparation till storkök i Jämtland. 

Pär Lundstam - säljare

Vår storkökssäljare Pär hjälper er att ta fram rätt utrustning för rätt ändamål.

Service för storkök

Undvik onödiga och kostsamma produktionsstopp. Välj en samarbetspartner som ser till att dina maskiner alltid är i god kondition. Vill du veta mer om hur ett serviceavtal kan se ut? Kontakta oss genom formuläret nedan för en kostnadsfri offert eller via 063-77 82 60. Du kan också mejla  till service@marklunds.se

Maten blir godare med ett storkök i topptrim

Råvaror, kunskap och engagemang är grunden till bra matlagning, men lika viktigt för att kunna servera god mat i tid är produktionskedjan och ett effektivt flöde i köket.  Köksmaskiner som fungerar och kan leverera trots hård belastning är en av de viktigaste delarna för ett framgångsrikt storkök. Med hjälp av Marklunds Service får du en partner som ser slitage i tid, kan reparera och serva en rad olika maskintillverkare och har lång efarenhet av att stötta skolkök, sjukhuskök, kommunala boendekök och restauranger i hela Jämtland. Marklunds Service är auktoriserade serviceombud för ett antal ledande leverantörer inom storköksbranschen . Med hjälp av välutrustade servicebilar och duktig personal ser vi till att du minskar tiden för maskinstopp när många av reparationer kan göras direkt på plats. 

Återförsäljare för Metos, Rational, Wexiödisk, Getinge

Att reparera så länge det är möjligt är både ekonomiskt och hållbart, men när det behövs ny utrustning vill vi kunna leverera det allra bästa till dig. Hos Marklunds Service hittar du flera kända varumärken och leverantörer av maskiner till storkök. Det ger dig möjlighet att skapa ett storkök helt efter din verksamhets behov men också mölighet att få service av utbildade och auktoriserade tekniker.  Är du osäker på mått eller vill planera om i köket vad gäller frysar, fläktar, spisar eller annan köksutrustning, finns det både CAD-ritare och duktiga installatörer som har arbetar fram åtskilliga kök så att de både bli ergonomiska och effektiva. Allt för att du ska kunna fatta rätt beslut för personalens arbetsmiljö och den mat som ska tillagas.

Planera, rita och bygg ett nytt storkök med oss

Behöver du renovera ditt storkök eller ska starta en ny restaurang? Vi har lång erfarenhet av att projektleda och realisera storkök och kan ta fullt ansvar från start till mål. Det innebär att vi tillsammans med dig planerar köket efter dina behov, ritar upp det enligt de bestämmelser som finns och sedan ser till att alla anslutningar placeras rätt. Med hjälp av ett gediget nätverk av leverantörer och skickliga elektriker från Marklunds El är du i trygga händer. Vill du veta mer är det bara att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal. Vill du ha referenser kan du alltid skicka ett mejl till par.lundstam@marklunds.se.

Välkommen till vårt egna Showroom!

Här visar vi upp de senaste produkterna från marknadsledande storköksleverantörer. Tillsammans med Rational håller vi med jämna mellanrum inspirations- och fortbildningsdagar för våra kunder. Kom och låt dig inspireras!