Välj kunnig och rutinerad el-entreprenad 

Helhetslösningar och helhetsansvar vid nybyggnation, renoveringar och underhåll. 

El-entreprenad med kapacitet och kunskap 

Fördelen med att använda entrenprenad är att du slipper hantera frågor om bemanning, planering och ansvar för de delar av ditt projekt som rör elarbeten och elinstallationer. När vi arbetar på entreprenad kan du vara säker på att du får en helhetslösning som håller kvalitet och är enkel att passa in i din byggprocess såväl som i samarbeten med andra hantverkare. Marklunds El har under åren haft förmånen att arbeta på entreprenad till fastighetsägare, byggföretag och kommunala bostadsbolag i hela Jämtlands län. Det är vi stolta över. Vi tror på lokal förankring och med representation i Brunflo, Östersund och Bräcke får du en partner som finns tillgänglig för uppdrag i hela regionen. 


Kunniga elektriker som sätter kunden i centrum

Hos Marklunds El hittar du erfarna, välutbildade och lösningsorienterade elektriker som är vana vid att arbeta i stora byggprojekt såväl som att lösa mindre uppdrag. Alltid med kunden i centrum och med ambitionen att leverera kvalitet. När du väljer oss som samarbetspartner i en entreprenad kan du vara säker på att alla delar i uppdraget kommer att levereras.  Idag har vi drygt 20 elektriker tillgängliga, men också ett stort nätverk av kompetenta hantverkare. Det gör att vi kan täcka dina behov av elinstallatörer men också växla upp eller skala ned snabbt beroende på hur projektets planering ser ut. TIllsammans med oss får du flexibilitet utan att du behöver betala för det. 

Få kostnadsfri offert

Letar du efter en samarbetspartner som kan ta entreprenad för elinstallation och elarbeten vid byggprojekt? Hos oss hittar du både rutin, kunnighet och engagemang. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller kontakta oss på 063-77 82 50 eller info@marklunds.se.