Alltid på plats i Jämtland

Med utgångspunkt i Brunflo, Bräcke och Östersund finns Marklunds i hela länet.

Brett utbud av tjänster i hela ditt län

För oss är det lokala en viktig komponent i det som är Marklunds affärsidé. Målet är att du som kund ska känna att du alltid kan nå oss och att du snabbt kan få hjälp. Oavsett om du bor ensligt på landet eller är ett byggföretag som saknar elektriker till ditt kommande byggprojektet, så kan vi finnas som en samarbetspartner. Precis som att du som driver skolkök, sjukhuskök eller restaurang smidigt ska kunna får hjälp när fläktar behöver repareras eller när du som privatperson vill köpa en ny luft-luft-värmepump till sommarstugan.  Genom att utgå från tre orter får du en partner som finns tillgänglig i hela länet. Det gör att vi alltid kan vara nära när du behöver hjälp, och du har en kontakt som ser till att närmaste installatör eller reperatör kommer till dig. 

Med installörer som är beredda blir resvägen kortare

Du som vi, vet att i glesbygd är avstånden ibland långa. För att kunna erbjuda service och inte öka resvägen i onödan har alla bilar hos oss extra utrustning i form av en mängd reservdelar och verktyg. Det gör att det i många fall går att göra reperationer direkt efter att vi på plats har konstaterat hur skadan ser ut och vad som behövs för att åtgärda felet. För dig innebär det att du snabbt kan få hjälp och att resekostnader kan hållas nere. Det har betydelse för den totala kostnaden, men gör framför allt att effektivteten och servicen blir bättre för dig. 

Söker du elektriker?

Oavsett om du är privatperson eller har ett företag, behöver du hjälp med elektriska installationer och elreparationer är det oss på Marklunds El du ska kontakta. Vi finns i hela Jämtland. Lämna en förfrågan nedan eller kontakta oss vi 063-77 82 50. Du kan också mejla till info@marklunds.se.