El-service av högsta kvalitet från Marklunds

Marklunds El erbjuder el-service av högsta kvalitet till privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens, och vi arbetar alltid med säkerheten i fokus.

El är en viktig del av vår vardag

El är en viktig del av vår vardag. Vi använder el i våra hem, på våra jobb och i våra fritidsaktiviteter. Det är därför viktigt att elinstallationerna är säkra.

Regelbunden el-service är en trygghet

Regelbunden el-service är en trygghet för både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Genom regelbunden kontroll och underhåll kan du säkerställa att dina elinstallationer är i gott skick och att de uppfyller de senaste säkerhetskraven.

Marklunds El är din trygga partner

Marklunds El är din trygga partner när det gäller el-service. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens, och vi arbetar alltid med säkerheten i fokus.

Våra tjänster

Marklunds El erbjuder ett brett utbud av el-servicetjänster, bland annat:
  • Kontroll och underhåll av elinstallationer
  • Reparation av elfel
  • Installation av nya elinstallationer
  • Installation av elutrustning
  • El-installationer i samband med nybyggnation eller renovering

Vår kompetens

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom el, och vi arbetar alltid med säkerheten i fokus. Våra elektriker är certifierade och har den senaste utbildningen inom elsäkerhet.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för att boka en tid för el-service!

Letar du efter elektriker?

Med Marklunds El får du 20 erfarna elektriker som är vana att arbeta i stora byggprojekt som mindre uppdrag. Skicka en förfrågan med hjälp av forumläret nedan. Eller så ringer du oss direkt på 063-77 82 50. Du kan också skicka ett mejl til
​​​​​​​info@marklunds.se.