Om oss på Marklunds

Två bolag, hantverkskunnande, genuin service och alltid lokal förankring. 

Allt började 1945 i Brunflo

Marklunds Elektriska startades av Gert Marklund i efterkrigstidens Sverige. Elföretaget slog rot i  Brunflo, levererade och uppdragen växte. Bland annat  hjälpte Marklunds Elektriska till med elektrifieringen av Kallbygden och västra Jämtland. Med hållbarhet, kompetens och omsorg om kunderna har företaget sedan framgångsrikt utvecklats. Tredje generationen Marklunds finns idag i bolaget genom Jens Marklund som tillsammans med Stefan Andersson, Lars-Erik Eriksson, Pär Lundstam och Karl-Erik Söderling äger och  driver Marklunds El och Marklunds Service. Fortfarande är hantverkskunnandet, personlig service, pålitlighet och tydlig lokal förankring grunden. Med representation i Åre, Brunflo, Östersund och Bräcke kan kunder över hela Jämtland få snabb hjälp med elarbeten och installation samt reperation av fastighetstvätt, värmepumpar och storkök.


Detta är Marklunds El

Marklunds El är elföretaget som erbjuder en rad olika tjänster inom el, elinstallation, elsäkerhet och el-service i Jämtland. Idag arbetar vi mot fastighetsbolag, kommunala bostadsbolag, byggföretag och privata fastighetsägare  såväl som privatpersoner. Oavsett storlek på uppdrag har vi möjlighet att snabbt lösa dina behov av kunniga och lösningsorienterade elektriker. Marklunds El finns i Brunflo, Östersund och Bräcke, vilket gör att våra 20 elektriker kan ta uppdrag i hela regionen. Letar du efter skickliga elektriker som är välutbildade och uppdaterade är du alltid välkommen att kontakta oss.

Detta är Marklunds Service

Marklunds Service är ett serviceföretag som arbetar med storkök, fastighetstvätt, värmepumpar och hushållsmaskiner. Här kan bostadsbolag få hjälp att hålla den gemensamma tvättstugan i trim, restauranger snabbt få hjälp när det är dags för service av köksmaskiner och privatpersoner få en korrekt installation av värmepumpar. Marklunds Service har auktoriserade kyltekniker såväl som auktoriserade servicetekniker inom alla tjänsteområden och kan med ett stort reservdelslager och servicebilar snabbt fixa akuta produktionsstopp såväl som servicebehov. Och uppstår behov av elektriker så finns alltid hjälp att få hos Marklunds El.

Personalen är den viktigaste tillgången

För oss på Marklunds El och Marklunds Service är personalen som gör att kunder känner sig trygga, nöjda och ger oss fler uppdrag. Är det något vi är stolta över, så är det den kompetens alla bidrar med, en låg personalomsättning och alla återkommande kunder. Att jobba hos oss innebär att alltid vilja lära sig mer om sitt yrke, ta ansvar för sin insats och se varje uppdrag som viktigt. Det gör att du som kund får kvalitet. 

Är du elektriker eller servicetekniker och letar efter nya utmaningar? Skicka gärna in ditt cv till oss på info@marklunds.se.