Elinstallationer, elservice och underhåll 

När du behöver skickliga elektriker för små och stora uppdrag i Jämtland.

​​​​​​​Bred kunskap och fokus på din el

Vad är viktigt när du väljer elektriker? Kunskap, säkerhet och effektivitet tillsammans med en bred erfarenhet kring en rad olika uppdrag är det du får hos Marklunds El. Tack vare låg personalomsättning och många intressanta uppdrag får du tillgång till en stor kunskapsbank av säkra och smarta ellösningar. Hos oss finns personal som har arbetat med komplicerade installationer i stora byggprojekt, renoverat el i bostadshus och levererat kreativa lösningar i allt från privata bostäder till kontor och tillverkningsindustrier. Och även om du har en eller två elektriker som arbetar med ditt uppdrag, finns det 18  till som kan hjälpa till  med idéer, kunskap och hantverkskunnande vid behov.


Lokal närhet ger tillgänglighet och personlig service

När du väljer Marklunds El, väljer du ett elföretag som har bemanning på tre orter i regionen och har 20 elektriker samt ett stort nätverk med samarbetspartner. För att kunna erbjuda riktigt bra och effektiv service har vi satsat på välutrustade servicebilar och personal som planerar väl och sätter kunden i centrum. Rent praktiskt innebär det att dina väntetider såväl som resekostnader kan hållas till ett minimum. Det gör att du, tillsammans med oss, kan få kunnig hjälp både snabbt och effektivt. Oavsett om du är privatperson som har fått el-fel i tvättstugan eller om du är arbetsledare för ett stort byggprojekt och helt plötsligt är en elektriker kort. 


Med regelbunden el-service är du alltid elsäker

Elsäkerhet bygger på kontroll, kunskap och kvalitet i utförande av elarbeten. Med regelbundna kontroller och underhåll kan slitage och eventuella elavbrott upptäckas innan de blir verklighet. För en fastighetsägare, bostadsrättsföreninge, industriföretag och kommunalt bostadsbolag kan det innebära att du undviker onödiga elavbrott, produktionsstopp och missnöjda hyresgäster. Idag arbetar Marklunds El med flera bostadsbolag och fastighetsägare med el-service och ramavtal. Genom ett ramavtal får du en försäkring om snabbt hjälp, möjlighet att kunna planera och förutse kostnader för elarbeten. Kontakta gärna oss för ett förustättningslöst möte och en kostnadsfri offert. 

Letar du efter elektriker?

Med Marklunds El får du 20 erfarna elektriker som är vana att arbeta i stora byggprojekt som mindre uppdrag. Skicka en förfrågan med hjälp av forumläret nedan. Eller så ringer du oss direkt på 063-77 82 50. Du kan också skicka ett mejl til
​​​​​​​info@marklunds.se.