Välkommen till Marklunds!

Installation, service och reparation inom elektriska arbeten, värmepumpar, storköksmaskiner och hushållsmaskiner hos privatpersoner såväl som fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.  Du hittar oss i Brunflo, Bräcke, Åre och Östersund.
​​​​​​​

Jobba hos oss!

 Just nu söker vi Elektriker.
Är du den vi söker? 
​​​​​​​

Ett lokalt el- och installationsföretag sedan 1945

Redan från starten 1945 har kompetens, hållbarhet, service och lokal förankring varit stommen hos oss. Då hette vi Marklunds Elektriska, idag består vi av Marklunds El och Marklunds Service. Ändå är grunden densamma. Tillsammans täcker vi stora delar av Jämtland och finns på plats i Brunflo, Bräcke, Åre och Östersund.

Ambitionen att alltid vara en pålitlig och problemlösande samarbetspartner utvecklar och utmanar oss och gör att du idag kan välja mellan en rad olika tjänster. Till byggföretag och privatpersoner levererar Marklunds El skickliga och rutinerade elektriker. Genom Marklunds Service kan du få installation och service av värmepumpar, precis som köksmaskiner för storkök och underhåll av tvättmaskiner hos tvättföretag, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Till sist, men absolut inte minst: du som är privatperson och letar efter vitvaror med kvalitet är varmt välkommen till butiken i Gustahuset, Brunflo!