Välkommen till butiken!

Vitvaror och hemprodukter med kunskap och personlig service.

Din lokala Elon-butik i Brunflo

Ända sedan 60-talet har Marklunds drivit en butik. Från början var det mest service och reparation, men idag såväl som de senaste tre decennierna har vi också haft försäljning av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, kylskåp och frys; allt det som är vitvaror. Idag är Marklunds anslutna till Elon, vilket ger dig möjlighet att handla från Sveriges ledande kedja för vitvaror och hemprodukter. Här finns kvalitetsmärken som Cylinda, Husqvarna, Bosh och Electrolux. Du hittar främst vitvaror, men också produkter för inomhusklimatet, ljud och bild samt hem och trädgård hos oss. I butiken finns kunnig personal som hjälper dig att kunna fatta rätt beslut för ditt hem.

Du hittar oss i Gustahuset

Välkommen till vår butik i Brunflo! I samma hus som Marklunds Service i Gustahuset, Centrumvägen 55, är du varmt välkommen alla vardagar mellan klockan 07.00 - 17.00 (under sommaren har vi endast öppet till 16.00).  Har tar kunnig personal hand om alla dina frågor kring köp av vitvaror och hemprodukter. Du kan också få hjälp med reparation av hushållsmaskiner.

Hemkörning och installation om du vill

Vill du ha hjälp med att frakta bort dina gamla vitvaror och få de nya hemkörda och installerade, är det bara att du kontaktar oss. Du kan också få hjälp av en av våra elektriker om det är så att installationen kräver ett nytt eluttag eller annat elarbete. Allt du behöver göra är att säga till oss i butiken, så får du ett kostnadsförslag och möjlighet att både boka upp leveransdatum och installatör. 

Vill du veta mer?

Har du frågor kring öppettider, vårt sortiment eller vill veta mer om någon speciell produkt? Skicka en fråga via formuläret nedan eller kontakta oss via 063-77 82 60. Du kan också mejla dina frågor och funderingar direkt till
​​​​​service@marklunds.se. Välkommen!